Ποιοί είμαστε

Η CustWin δημιουργήθηκε τα τέλη του 2013 από ομάδα επιχειρηματιών με προσανατολισμό, κυρίως, τις πωλήσεις μέσω Internet.

Επενδύει στις τεχνολογικές εξελίξεις και στο γεγονός ότι οι διαδικτυακές αγορές αυξάνουν ραγδαία ημέρα με την ημέρα αποσπώντας ολοένα μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς από τα "φυσικά" καταστήματα.

Πρόθεση της εταιρίας είναι να βοηθήσει τους καταναλωτές να έχουν πρόσβαση σε ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες σε συνδυασμό με την ευκολία πρόσβασης που προσφέρει το Internet και τις, κατά τεκμήριο, καλύτερες τιμές που προσφέρουν τα e-shops.

Πέρα από αυτό έχει φροντίσει να να ανταμοίβει με επιπλέον κέρδος τους πιστούς και τακτικούς πελάτες που χρησιμοποιούν την CustWin ως φορέα για τις αγορές τους.

Φροντίζει λοιπόν να υπάρχουν ευχαριστημένοι πελάτες με ταυτόχρονη λήψη επιπλέον κερδών σε συνδυασμό με ικανοποιημένους ιδιοκτήτες e-shop που συνεργάζονται μαζί της οι οποίοι βλέπουν ολοένα περισσότερους τακτικούς και σταθερούς πελάτες να πραγματοποιούν τις αγορές τους στα καταστήματά τους.

Δημιουργήθηκε δηλαδή ένας μηχανισμός όπου όλοι κερδίζουν.

Από τον Μάιο του 2015 προχωρήσαμε ένα βήμα παραπέρα, προσφέροντας ένα πρόγραμμα ανταμοιβής πιστών και τακτικών πελατών (Loyalty program) και σε φυσικά καταστήματα χωρίς κόστος και περιττά έξοδα.

Και είμαστε ακόμη στην αρχή.

 

 

επιστροφή