Δικλίς Μεσίτες Ασφαλειών

 Δικλίς  Μεσίτες Ασφαλειών
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘ. & Σία ΕΕ
Σύμβουλοι Ασφαλίσεων
28is Oktovriou 9
Τ.Κ.: 15127
Athina, Attikis
Greece

ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΤΟ 210-8102598

 

Οι άνθρωποι που στελεχώνουμε  την  Δικλίς ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ δεν εφαρμόζουμε τίποτα περισσότερο από την λογική του αυτονόητου. Το αυτονόητο στη σκέψη του καταναλωτή όταν αποφασίσει να καλύψει έναν κίνδυνο, συνδέεται  με την προσδοκία  (και απαίτησή του) της απόκτησης ενός καλού προϊόντος ή μια καλής υπηρεσίας.

Σε εποχές δυστυχώς που πολλοί διατείνονται πως είναι ό,τι δηλώνουν, όλοι εμείς στη Δικλίς ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ  25 χρόνια προσπαθούμε να αποδεικνύουμε στους εργοδότες μας (ασφαλισμένους μας) που μας εμπιστεύθηκαν, πως αμειβόμαστε επειδή νοιώθουμε πως το καθήκον μας είναι να κάνουμε σωστά την δουλειά μας παρέχοντας υψηλές υπηρεσίες.

 

Κάθε νοικοκυριό,  κάθε επιχείρηση καλύπτουν τις ανάγκες τους, ερευνώντας την αγορά για να πετύχει ανταγωνιστικά κόστη και υψηλή ποιότητα, ενώ φαντάζει απίθανη η περίπτωση η αγορά ευτελών, φθηνών ή αμφίβολης ποιότητας προϊόντων ή υπηρεσιών. Σήμερα και μετά από 25 χρόνια συνεχούς και αδιάκοπης παροχής υπηρεσιών στην ασφαλιστική βιομηχανία, εγγυόμαστε το προφανές.

Προφανές είναι το  σύστημα αρχών μας που συνδέεται, με την αυτονόητη αντίληψη και  υποχρέωση  παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.


ΕΞΕΛΙΞΗ
Σήμερα μετά από 25 χρόνια επαγγελματικής δραστηριότητας, η  Δικλίς ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ,  είναι κορυφαία  μονάδα παροχής υψηλών ασφαλιστικών υπηρεσιών και η μοναδική πιστοποιημένη Εταιρία Μεσιτών Ασφαλίσεων στην Πελοπόννησο. Παρέχει Know how και τεχνογνωσία σε περισσότερους από 100 επαγγελματίες ασφαλιστές στην Πελοπόννησο και στην Αττική. Περισσότεροι από 40.000 πελάτες μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους και έχουν καλύψει τις ασφαλιστικές τους ανάγκες μέσω των Ασφαλιστικών Εταιριών που συνεργαζόμαστε.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΩΣΤΗΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ

Για να καταχωρηθούν σωστά τα προνόμια σας, λαμβάνοντας τις ασφαλιστικές μας υπηρεσίες μας, για τα οχήματά σας, την ιδιοκτησία σας, την υγεία σας και πολλά άλλα, μπορείτε να προβείτε στις εξής ενέργειες:

1. κάντε ένα τηλεφώνημα από κάθε σημείο της Ελλάδας στο 210-8102598

2. στείλτε ένα email στο [email protected], από κάθε σημείο της Ελλάδας, αναφέροντας την υπηρεσία που προτιμάτε και τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να λάβετε άμεσα την προσφορά μας

3. επισκεφτείτε μας στα γραφεία της εταιρείας στην Αττική: 28ης Οκτωβρίου 9, Μελίσσια Αττικής.

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να αναφέρεται εγκαίρως ο κωδικός σας μέλους CustWin, για να καταχωρείται άμεσα η αγορά σας.

 Ασφάλιση αυτοκινήτου εξάμηνη 10.00 €
Ασφάλιση αυτοκινήτου τρίμηνη 5.00 €
Ασφάλιση μηχανής εξάμηνη 4.00 €
Ασφάλεια Ζωής και Υγείας (επί των μικτών ασφαλίστρων) 6.00 %
Ασφάλεια Πυρός (επί των μικτών ασφαλίστρων) 6.00 %
Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης (επί των μικτών ασφαλίστρων) 6.00 %
Ασφάλεια Νομικής Προστασίας (επί των μικτών ασφαλίστρων) 6.00 %


επιστροφή