TSConsulting

TSConsulting
TSConsulting
Σαλαμίνος 46
Τ.Κ.: 19300
Aspropirgos, Attikis
Greece

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 210.55.72.373 , 6989.480.875

Η TSConsulting είναι μια εταιρία ή οποία είναι ενεργή από τις αρχές της δεκαετίας του 1970 , από πατέρα σε Υιό με έδρα τον Ασπρόπυργο Αττικής. Οι κύριοι άξονες εργασίας της εταιρίας είναι η παροχή ασφαλιστικών υπηρεσιών κάθε είδους (γενικές ασφάλειες, υγείας, ζωής , αστικής ευθύνης, μεταφορών). Η εταιρία μας έχει υπογράψει συμβάσεις με όλες τις ασφαλιστικές εταιρίας ώστε να βρίσκουμε πάντα την πιο συμφέρουσα λύση για τον πελάτη μας;

Ο δεύτερος άξονας εργασίας έχει να κάνει με την  παροχή φοροτεχνικών υπηρεσιών σε ιδιώτες και επαγγελματίες. Λειτουργούμε οργανωμένο τμήμα εξυπηρέτησης επιχειρήσεων και επιπλέον τμήμα που αναλαμβάνει τους ιδιώτες, είτε πρόκειται για την συμπλήρωση φορολογικής τους δήλωσης ή ΕΝΦΙΑ, Ε9 και διαφορές άλλες εργασίες φοροτεχνικής φύσεως. Ως συναφή αντικείμενο το γραφείο μας αναλαμβάνει μέσω συνεργαζόμενων εταιριών την διαχείριση του χαρτοφυλακίου των πελατών ή την υποβολή των επενδυτικών φακέλων σε επιδοτούμενα προγράμματα ( ΕΣΠΑ και άλλα)  

Επιπλέον τα τελευταία χρόνια η εταιρία έχει αναπτύξει δραστηριότητα στον κλάδο της ενέργειας ενεργώντας ως μεταπωλητής ρεύματος για αρκετούς από τους παρόχους  (elpedison, watt & volt , energy & ΚΕΝ). Διαρκώς προσθέτουμε νέες συνεργασίες για τις οποίες θα ενημερώνεστε.

Συνάμα το γραφείο μας είναι στην φάση της ανάπτυξης των  μεσιτικών εργασιών μιας και κατέχει ηγετική θέση στην τοπική αγορά άρα υπάρχει άμεσα η πληροφορία για τα ακίνητα τα οποία είναι προς ενοικίαση ή προς πώληση (επαγγελματικά & οικιακά)

Η TSConsulting προσπαθεί να είναι μέσα στις εξελίξεις τις τεχνολογικές και τις κοινωνικές για αυτό και προσπαθεί να εξοπλίζεται άρτια τεχνολογικά εκμεταλευόμενη τις δυνατότητες της τεχνολογίας και ταυτόχρονα έχει προσαρμόσει τις χρεώσεις της στα σημερινά δεδομένα.

Email: [email protected]

Site: tsconsulting.gr

 Ασφάλιση Αυτοκινήτου (Ετήσια διάρκεια) 10.00 %
Ασφάλιση Αυτοκινήτου (Εξάμηνη διάρκεια) 8.00 %
Ασφάλιση Αυτοκινήτου (Τρίμηνη διάρκεια) 6.00 %
Ασφάλιση Υγείας / Συνταξιοδοτικά 12.00 %
Υπηρεσίες Λογιστικές / Φορολογικές 10.00 %
Ενέργεια / Ανά νέο συμβόλαιο 22.00 €
Κάρτα Υγείας 12.00 %


επιστροφή