Friends Travel

Friends Travel
Friends Travel
Τριών Ναυάρχων 44 & Μαίζωνος
Τ.Κ.: 26222
Patra, Achaias
Greece

Η εταιρεία μας FRIENDS PATRAS TRAVEL ιδρύθηκε το 2016 στην Πάτρα. Αποτελείται από νέους ανθρώπους με οράματα και φιλοδοξίες. 

Κύριο γνώρισμα είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού μας. Με επαγγελματική συνέπεια έχουμε καταφέρει να παρουσιάσουμε ένα έργο στον κλάδο του τουρισμού και των διεθνών τουριστικών μεταφορών σε γρήγορο διάστημα. Αρχή της εταιρείας μας αλλά και των υπάλληλων της είναι η φροντίδα μας να είναι πάντα κοντά στον ταξιδιώτηΤο ταξίδι είναι ψυχαγωγία και είναι θέμα επιλογής προορισμού, ευχάριστης διαμονής, οικονομικών συνδυασμών, κατάλληλων πούλμαν, υπευθυνότητας, σωστού προγραμματισμού και οργάνωσης.

Φροντίζουμε και υποσχόμαστε για όλα αυτά γιατί σεβόμαστε τον άνθρωπο και εκτιμούμε τους πελάτες μας.

 

Τα  δυο πολυτελή λεωφορεία μας (52 – 57 θέσεων) είναι πάντα σε ετοιμότητα για να σας εξυπηρετήσουν. 
Οι ταξιδιώτες αισθάνονται εξίσου ευχάριστα σε κοντινή ή μακρινή διαδρομή, ταξιδεύοντας με κρύο ή με ζέστη.
Ο εξοπλισμός των πούλμαν μας παρέχει μια άνετη και ασφαλή κίνηση από ένα μικρό απογευματινό γύρο πόλης έως ένα πολυήμερο ταξίδι, από μια απλή μετακίνηση έως μια συνεδριακή συνάντηση. Τα πούλμαν είναι επανδρωμένα από έμπειρους και ευσυνείδητους οδηγούς με κινητά τηλεφωνά που σε συνδυασμό με το γραφείο κίνησης της εταιρία μας το οποίο λειτουργεί επί 24ωρου βάσης, υπάρχει η δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας αλλά και άμεσης αντιμετώπισης τυχόν προβλημάτων. 

Η προσωπική μας μέριμνα θα επαληθεύσει την εμπιστοσύνη σας στις υπηρεσίες μας και θα είμαστε πάντα στην διάθεση σας για να ικανοποιήσουμε όλες τις ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΑΣ !!!

http://www.friendstravel.gr

https://www.facebook.com/friendspatrastravel/

 


Εκδρομές Εσωτερικού 15.00 %
Εκδρομές Εξωτερικού 10.00 %


επιστροφή