ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΝ VITA

ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΝ VITA
ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΝ VITA A.E.
Καραισκάκη 205
Τ.Κ.: 26222
Patra, Achaias
Greece

Το διαγνωστικό κέντρο  «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟN VITA»  έρχεται να καλύψει με υποδειγματικό τρόπο ένα ευρύ φάσμα διαγνωστικών και ιατρικών υπηρεσιών με τρόπο πρωτοποριακό και υπεύθυνο. Επίκεντρο της φιλοσοφίας μας είναι ο άνθρωπος και η υποστήριξη του δικαιώματός του σε μια ζωή με υγεία και αξιοπρέπεια.

Δημιουργήσαμε μια δυναμική επιστημονική ομάδα με μακρόχρονη εμπειρία, ερευνητικό και διαγνωστικό έργο, αλλά και διαρκή επιστημονική ενημέρωση. Αξιοποιούμε όλες τις σύγχρονες δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία, επενδύοντας σε τεχνολογικό εξοπλισμό αιχμής. Συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο, έτσι ώστε εξοπλισμός και τα υλικά που χρησιμοποιούμε να εξασφαλίζουν το ιδανικό αποτέλεσμα.
 

Προχωρούμε πέρα από το συνηθισμένο, ή το τυπικό, θέλοντας να έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα και άποψη, που θα επιτρέψει στους συναδέλφους να είναι απολύτως ακριβείς στις διαγνώσεις και τις θεραπείες τους.
 

Τα τμήματα του διαγνωστικού κέντρου που λειτουργούν είναι: ΑκτινολογικόΜικροβιολογικόΓαστρεντερολογικό και Καρδιολογικό με επιστημονικά υπεύθυνο προσωπικό.
Μικροβιολογικό: Αιματολογικό, Βιοχημικό, Ορμονολογικό, Ανοσολογικό, Προγεννητικός και Μοριακός έλεγχος
Ακτινολογικό: Υπέρηχοι, Triplex, Μαστογραφία ψηφιοποιημένη, Μέτρηση οστικής μάζας, Ακτινογραφίες ψηφιοποιημένες,  Πανοραμική-κεφαλομετρική απεικόνιση ψηφιοποιημένη

Διεύθυνση:  Καραϊσκάκη 205 & Γούναρη - Πάτρα

Τηλ:  2610 313900, 2610 222600  -  FAX:  2610 310800

http://www.asklipieionvita.gr/

 


ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ (ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ) 8.00 %
ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ (ΜΕ ΚΑΡΤΑ) 5.00 %
ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ (ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ) 8.00 %
ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ (ΜΕ ΚΑΡΤΑ) 5.00 %
ΕΚΤΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΠΑΡΟΧΕΣ (ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ) 8.00 %
ΕΚΤΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΠΑΡΟΧΕΣ (ΜΕ ΚΑΡΤΑ) 5.00 %


επιστροφή