RETROFITLAB.gr

RETROFITLAB.gr
RETROFITLAB
Πανεπιστημίου 84
Τ.Κ.: 26441
Patra, Achaias
Greece

Η ιδέα για το Retrofitlab.gr ξεκίνησε το 2014. Ψάχνοντας τρόπο να βελτιωθεί στο μέγιστο η ένταση του φωτός των αυτοκινήτων, αλλά και παράλληλα να μην ενοχλούνται τα αντιθέτως διερχόμενα αυτοκίνητα από αυτό, ξεκίνησε μια αναζήτηση, κάτι καλύτερο, κάτι πρωτοποριακό. Αναζητώντας λοιπόν στο internet για καλύτερες εναλλακτικές λύσεις, ανακάλυψα ότι ο εκσυγχρονισμός των OEM φαναριών, σε προβολέα Bi-xenon ήταν αρκετά δημοφιλής στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αφού κρίθηκαν διάφορα βίντεο και εικόνες, το συμπέρασμα ήταν, ότι θα μπορούσαν να επιτευχθούν εξαιρετικά αποτελέσματα με τον εκσυγχρονισμό των προβολέων. Λίγο μετά, εισήγαγα ένα πρώτο σύνολο προβολέων (projectors) από το εξωτερικό και έκανα Retrofit ένα OEM φανάρι εκ των υστέρων. Τα αποτελέσματα ήταν καταπληκτικά και γεννήθηκε ένα νέο πάθος για το Retrofit!

Τον Απρίλιο του 2019 η ιδέα έγινε πράξη, συνδυάζοντας αυτό το πάθος με την επιχειρηματικότητα, αποφάσισα να ξεκινήσω ένα νέο  κατάστημα για την Ελληνική αγορά που ειδικεύεται στον εκσυγχρονισμό και τη βελτίωση των συστημάτων φωτισμού των οχημάτων. ‘Έτοιμο να εξυπηρετήσει την Ελληνική αγορά και όχι μόνο.  Έπειτα από αμέτρητες ώρες έρευνας, για τη σύγκριση των προϊόντων από διαφορετικούς κατασκευαστές είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα σε ποιότητα και απόδοση.

 

RetrofitLab                                                                                         

Πανεπιστημίου 84, 26441 Πάτρα, Τηλ: 2614014091   Κιν: 6940794276

 www.retrofitlab.gr     [email protected]

 


Αξεσουάρ αυτοκινήτων 10.00 %
Αντηλιακές μεμβράνες 10.00 %
Καθαρισμός - μετατροπή κ αναβάθμιση φανών 10.00 %
Γυάλισμα αυτοκινήτου κ κεραμική επίστρωση 10.00 %


επιστροφή