ΙΩΑΝΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ

ΙΩΑΝΝΑ  ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ
ΙΩΑΝΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ
26is Oktovriou 26
Τ.Κ.: 54627
Thessaloniki, Thessalonikis
Greece

 

Το γραφείο μου έχει πολύχρονη πείρα και αναλαμβάνει με επιτυχία, υποθέσεις αστικού δικαίου και ειδικότερα την άσκηση αιτήσεων ασφαλιστικών μέτρων, αγωγών, ενδίκων μέσων και βοηθημάτων ενώπιον των πολιτικών δικαστηρίων, σε ζητήματα ενοχικού, εμπράγματου, οικογενειακού και κληρονομικού δικαίου,τακτικής και εκουσίας διαδικασίας καθώς και σε> θέματα αναγκαστικής εκτέλεσης.
 

Η δεδομένη δικαστηριακή μας εμπειρία δεν μας απαγορεύει, αντιθέτως μας παρακινεί και υποστηρίζουμε και την εξωδικαστική επίλυση των διαφορών των εντολέων μας. Η ρεαλιστική θεώρηση της ήδη βεβαρημένης δικαστηριακής πραγματικότητας και η ταυτόχρονη εμπιστοσύνη μας προς τα νέες μορφές επίλυσης των διαφορών, μέσα από θεσμούς όπως η Διαμεσολάβηση, μας επιτρέπουν να προτείνουμε ανάλογους τρόπους εξωδικαστικής διευθέτησης τους.


Στο πλαίσιο αυτό διεκπεραιώνουμε:

Εξωδικαστικές υποθέσεις, όπως την τακτοποίηση ημιυπαιθρίων και άλλων αυθαίρετων χώρων, την διαμεσολάβηση για εξωδικαστική ρύθμιση οφειλών προς το Δημόσιο, τα Ασφαλιστικά Ταμεία και Τραπεζικά Ιδρύματα, Θέματα ακινήτων, ελέγχους υποθηκοφυλακείων, επίβλεψη διαδικασιών χορήγησης δανείων από Τράπεζες ή τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας, Εκπροσώπηση σε συμβόλαια αγοραπωλησίας και Κατάρτιση ιδιωτικών συμφωνητικών.
Επιπρόσθετα και μάλιστα εξαιρετικά σημαντικό μερίδιο των υποθέσεων του γραφείου αποτελεί η σύνταξη γνωμοδοτήσεων και παροχή νομικών συμβουλών σε ζητήματα: Εργατικά,  Ασφαλιστικά, Πολεοδομικά

Επίσης  υποθέσεις που αφορουν:

Διαζύγια, διατροφές,επιμέλεια, αποκτήματα, αγοραπωλησίες ακινήτων, διαχείριση ακινήτων, μισθώσεις,ρυθμίσεις δανείων, υπερχρεωμένα νοικοκυριά, ρυθμίσεις με εφορία κ ασφαλιστικά ταμεία κ.α.

Παράλληλα συνεργαζομαστε και με άλλα δικηγορικα γραφεία εκτος Θεσσαλονίκης,σε ολη την ελληνική επικράτεια.Όλες οι υπηρεσίες 15.00 %


επιστροφή