ATHENS CITY MED

ATHENS CITY MED
ATHENS CITY MED - ΙΑΤΡΙΚΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ
ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕ
Mesogeion & Sinopis 2 (Pirgos Athinon)
Τ.Κ.: 11527
Athina, Attikis
Greece

 
Το Athens City Med είναι ένα πρότυπο Δερματολογικό Κέντρο με ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα της Δερματολογίας ,της Πλαστικής Χειρουργικής ,της Αισθητικής Δερματολογίας,της Αισθητικής και της Laser αποτρίχωσης. Το έμπειρο ιατρικό και επιστημονικό προσωπικό του, με τη χρήση μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας εφαρμόζει μια «ολιστική» προσέγγιση σε θέματα που άπτονται των ειδικοτήτων του ,προσφέροντας μοναδικά αποτελέσματα και ολοκληρωμένες θεραπείες ομορφιάς χαρίζοντας ομορφιά, αυτοπεποίθηση και υγεία.
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

1. ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

Στο υπερσύγχρονο ιατρικό μας κέντρο  χρησιμοποιούμε την τεχνική FUE για τις μεταμοσχεύσεις μαλλιών. Μια τεχνική κατά την οποία κάθε μόσχευμα εξάγεται ξεχωριστά και τοποθετείται στις περιοχές ή στην περιοχή του κεφαλιού που παρουσιάζεται το αραίωμα, εξασφαλίζοντας ολοκληρωμένο αποτέλεσμα μεταμόσχευσης μαλλιών σε 3 στάδια, για περιπτώσεις εκτεταμένου αραιώματος. Οριστική λύση στην τριχόπτωση

• Χωρίς Πόνο
• Χωρίς ράμματα
• Χωρίς ουλές
• Μόνιμα αποτελέσματα

Δείτε περισσότερα εδώ: http://www.athenscitymed.gr/metamosxeush-malliwn

 

2. ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Απαλλαχτείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα επιλέγοντας το laser που ταιριάζει απόλυτα στην επιδερμίδα σας.Το Athens City Med διαθέτει τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα Laser Alexandrite και GENTLE MAX της Candela τα οποία σας εγγυούνται οριστικά , ανώδυνα και άμεσα αποτελέσματα.

 

3. ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

 Όλες οι υπηρεσίες 10.00 %


επιστροφή