Ιχθυομαγειρείον MARE MISTO

Ιχθυομαγειρείον MARE MISTO
-MARE MISTO- TIMEA ZIAKA
G. MARKORA12
Τ.Κ.: 49100
Kerkira, Kerkiras
Greece

Mare Misto: το παραδοσιακό ιχθυομαγειρείο ανανεώθηκε και σας περιμένει

 

Το ιχθυομαγειρείο Mare Misto, ανακαινισμένο και ανανεωμένο, στο κέντρο της πόλης, κοντά στη λαϊκή αγορά, αναβιώνει μια περασμένη εποχή στην Κέρκυρα.

Τα ψαράδικα και τα ιχθυομαγειρεία έχουν μακρά ιστορία στο νησί. Καΐκια έφευγαν καθημερινά από τα λιμανάκια, για να φέρουν φρέσκα ψάρια και θαλασσινά που πουλιόντουσαν κατευθείαν στα ψαράδικα στην Πίνια, η οποία εκείνες τις εποχές έσφυζε από ζωή. Υπήρχαν ακόμη μαγαζάκια που τηγάνιζαν απευθείας τα ψάρια, τα έβαζαν σε λαδόκολλα και τα πουλούσαν στους περαστικούς.

Έτσι το ιχθυομαγειρείο Mare Misto, είναι ξανά κοντά σας και σερβίρει φρέσκα ψαράκια και θαλασσινά όπως παλιά. Με νέο προσωπικό και νέα διεύθυνση, το Mare Misto σας περιμένει για γρήγορο, ποιοτικό φαγητό και καλή παρεούλα.

Με λίγες αλλαγές στο μενού του, για να καλύψει ακόμη περισσότερο τις ανάγκες σας, σερβίρει λαχταριστά μεζεδάκια, μαριδάκι, γαριδάκι, καλαμαράκια, μπακαλιαράκια, χόρτα εποχής και πολλά άλλα, όλα φρέσκα και πεντανόστιμα. Ρωτήστε για το πιάτο ημέρας που είναι μια καθημερινή έκπληξη.

Μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας στο χώρο του Mare misto, να το πάρετε για το σπίτι ή να το παραγγείλετε στο χώρο σας από τις 13:00 έως τις 17:00.Όλα τα προιόντα 5.00 %


επιστροφή