CarGroup Kalogritsas

CarGroup Kalogritsas
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.
L. Lavriou 109
Τ.Κ.: 15354
Glika Nera, Attikis
Greece

Τηλέφωνο: 210.661.8344

Η Car group Kalogritsas (Καλογρίτσας) μπορεί να σας προτείνει και να δώσει λύσεις σε οποιαδήποτε ανάγκη σας σχετικά με το αυτοκίνητό σας.

Ελαστικά όλων των τύπων και για κάθε ανάγκη, μείωση του κόστους μετακίνησης με το αυτοκίνητό σας, μέσω της τοποθέτησης συστήματος υγραεριοκίνησης ή αεριοκίνησης (κίνηση με φυσικό αέριο, η οποία είναι πιο συμφέρουσα για τα επαγγελματικά οχήματα). Επίσης μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε μηχανική ή ηλεκτρική συντήρηση ή βλάβη του οχήματός σας.

Η εταιρεία Κωνσταντίνος Χ. Καλογρίτσας & ΣΙΑ ΕΕ, ιδρύθηκε από τη νέα γενιά Καλογρίτσα και δραστηριοποιείται στην αναβάθμιση και συντήρηση όλων των τύπων οχημάτων. Ξεκίνησε τις εργασίες της το 2011, με κύρια δραστηριότητα την εισαγωγή και εγκατάσταση συστημάτων υγραεριοκίνησης. Η διαρκής ζήτηση των πελατών μας για προσφορά ολοκληρωμένης φροντίδας των οχημάτων τους από την εταιρεία μας, μας οδήγησε το Δεκέμβριο του 2013 στη μεταφορά της εταιρείας στις νέες εγκαταστάσεις μας, Λ. Λαυρίου 109, Γλυκά Νερά, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές μας.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για την τοποθέτηση και ρύθμιση συστημάτων υγραεριοκίνησης, την επισκευή και αλλαγή ελαστικών, την ευθυγράμμιση των τροχών, την προγραμματισμένη συντήρηση όλων των τύπων των οχημάτων, την επισκευή του συστήματος διεύθυνσης και του συστήματος ανάρτησης και πολλά άλλα. Η διαρκής εξειδίκευση των μηχανικών μας, με τη βοήθεια των πιο εξελιγμένων μηχανημάτων της αγοράς εγγυάται την ποιότητα των υπηρεσιών που φέρει και η αξιοπιστία του ονόματος μας.Ελαστικά αυτοκινήτων 5.00 %
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων (εκτός από γνήσια) 10.00 %
Εργασία 15.00 %


επιστροφή