ΟΙΩΝΟΣ ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

ΟΙΩΝΟΣ ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
ΝΙΚ. ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ και ΣΙΑ ΕΕ
ΚΥΔΑΘΗΝΑΙΩΝ 31
Τ.Κ.: 10558
Περιοχή: ΠΛΑΚΑ
Athina, Attikis
Greece

Στη σκιά του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης, υπάρχει η αρχαιότερη ίσως συνοικία της Ευρώπης, η Πλάκα. Η μεγαλοπρέπεια της ιστορίας της είναι βαθιά χαραγμένη στα ένδοξα, αρχαία απομεινάρια, στους βυζαντινούς ναούς και στα επιβλητικά, αναπαλαιωμένα νεοκλασικά της εποχής μας. 

Στην καρδιά της Πλάκας, σε μια γραφική πλατεία βρίσκεται ο "ΟΙΩΝΟΣ", ένας χώρος που προσφέρεται για κάθε στιγμή της μέρας. Από νωρίς το πρωί, με ολόφρεσκα ζεστά πρωινά, μέχρι αργά το βράδυ, με μεγάλη ποικιλία καφέδων και ροφημάτων, πιάτων μεσογειακής κουζίνας, ποικιλίες και cocktails.

Ιδανικός χώρος για επαγγελματικές συναντήσεις (διαθέσιμο Free WIFI) αλλά και μικρές ή μεγάλες εταιρικές εκδηλώσεις. Τόσο ο εσωτερικός χώρος, με το τζάκι και τα άνετα καθίσματα, όσο και ο εξωτερικός, με δέντρα και λουλούδια, σας μεταφέρουν σε ένα "νοσταλγικό" περιβάλλον της παλιάς Αθήνας, μόλις πέντε λεπτά από το Σύνταγμα και άλλα τόσα από την Ακρόπολη.

Η Πλάκα, με  ιστορία που ξεπερνά τα 3.500 χρόνια, σας υποδέχεται στα στενά της σοκάκια και σας αποκαλύπτει τα μυστικά της, μόνο εάν είστε και εσείς πρόθυμοι να τα ανακαλύψετε, μέσα από τον "ΟΙΩΝΟ". 

Σήμερα, η Πλάκα είναι μία από τις ελάχιστες συνοικίες, που αν και στην καρδιά της Αθήνας δεν είναι προσβάσιμη με αυτοκίνητο. Γεγονός που μάλλον έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διατήρηση της γραφικότητας και της ατμόσφαιρας γειτονιάς στην περιοχή.

Αν και χωρίς αυτοκίνητα, η Πλάκα σφύζει από ζωή, καθώς τη μέρα γεμίζουν οι πολυάριθμες ταβέρνες της, τα πολύχρωμα καταστήματά της και τα αξιοθέατά της και τη νύχτα τα ήσυχα μπαράκια της. Στα πλακόστρωτα δρομάκια, στα ασβεστωμένα σκαλάκια και στα στενά σοκάκια της περπατούν, κάθε χρόνο, εκατομμύρια Έλληνες και τουρίστες από όλο τον κόσμο.

 

ΟΙΩΝΟΣ Cafe Bar Restaurant
Κυδαθηναίων 31 & Άγγελου Γέροντα 7
Πλάκα, Κέντρο Αθήνας
+30.210.322.3139

http://www.oionos-cafe.gr/

 

 


Όλες οι υπηρεσίες 10.00 %


επιστροφή