Εν οίκω

Εν οίκω
"ΕΝ ΟΙΚΩ"
Ακρωτηρίου 357
Τ.Κ.: 26334
Patra, Achaias
Greece

Το κατάστημα Εν Οίκω δραστηριοποιείται πάνω από 20 χρόνια στον τομέα του επίπλου και του εσωτερικού σχεδιασμού με έδρα την Πάτρα. Το ιταλικό design ήταν πάντα το βασικό θεμέλιο τον εκθέσεών μας με τάσεις που δεν περιορίζονταν μόνο σε αυτό το ρυθμό. Εκτός από τις ιταλικές εταιρίες με τις οποίες συνεργαζόμαστε και εισάγουμε τα προϊόντα τους έχουμε συμφωνίες και με αντίστοιχες ελληνικές εταιρίες με υψηλά standar ποιότητος.

Όποιο και αν είναι το στυλ σας εμείς θα σας εμπνέουμε με το σχεδιασμό και την ευελιξία των προϊόντων μας, είτε σας ενδιαφέρουν έπιπλα είτε ο φωτισμός και τα αξεσουάρ. Με τη μεγάλη μας γκάμα σε διαχρονικά minimal και baroque ρυθμούς προϊόντα μπορείτε να συνθέσετε το δικό σας χώρο όπως τον φαντάζεστε. Το σπίτι που πάντα ονειρευόσασταν να φτιάξετε δεν είναι καθόλου μακριά από την πραγματικότητα.

In-store Inspiration

Σχεδιασμένα σε μία σειρά από ξεχωριστά δωμάτια τα προϊόντα μας σας δίνουν μία ιδέα, για το πως λειτουργούν και συμπεριφέρονται σε ένα πραγματικό χώροΟι εκθέσεις μας είναι έτοιμες να σας καλωσορίσουν και το εξειδικευμένο προσωπικό μας με την πολύχρονη εμπειρία του να σας οδηγήσει στο ποιο δυνατό αποτέλεσμα για το χώρο σας.

Παράδοση κατοίκων με το δικό μας τρόπο

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας σας παραδίδει τα προϊόντα που επιλέξατε στο χώρο σας εντελώς δωρεάν. Ήμαστε τόσο συνεπής και σίγουροι για τις τοποθετήσεις των προϊόντων μας που το συνεργείο μας σας εγγυάται τοποθέτηση επίπλωσης σε λιγότερο από 2 ώρες χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε όλη μέρα για αυτά.

Παράδοση After sales service

 Για οτιδήποτε πρόβλημα παρουσιαστή στα έπιπλα το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας μας αναλαμβάνει την άμεση επιδιόρθωση και μάλιστα χωρίς χρονικά περιθώρια, για πάντα. Ο λόγος απλός. Προτεραιότητα για εμάς έχει ο πελάτης και όχι η εταιρία που κατασκεύασε το προϊόν.

http://www.enoiko-patras.gr/

https://www.facebook.com/profile.php?id=100002823368780

 ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ - ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ 5.00 %


επιστροφή