ΔΟΥΒΡΗΣ ΑΕ

ΔΟΥΒΡΗΣ ΑΕ
ΔΟΥΒΡΗΣ ΑΕ
Μαιζώνος 54-56
Τ.Κ.: 26221
Patra, Achaias
Greece

Για τηλεφωνική επικοινωνία ή για τηλεφωνικές παραγγελίες, καλέστε:

  • 2610 622 137, Μαιζώνος 54-56 Πάτρα
  • 2610 361 541, Ακρωτηρίου 62 Πάτρα

 

 

Η εταιρία «ΔΟΥΒΡΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ Α.Ε.Ε.Ε.Ε» δραστηριοποιείται στην εμπορία ηλεκτρικών οικιακών συσκευών, συστημάτων προβολής εικόνας και ήχου, ηλεκτρονικών υπολογιστών , ηλεκτρονικών συστημάτων διαχείρισης ενέργειας σπιτιών καθώς και φωτοβολταϊκών συστημάτων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας (Α.Π.Ε.) με έδρα της την Πάτρα.

Το ταξίδι στον χρόνο και στο χώρο της εμπορίας ηλεκτρικών συσκευών για την οικογένεια Δούβρη ξεκινά τον Απρίλιο του 1949 με τον Νίκο Δούβρη σε ηλικία μόλις 13 ετών να ξεκινά εργασία στον μελλοντικό συνέταιρο και κουμπάρο του τον Κυριάκο Κυριακόπουλο . Πράγματι 18 χρόνια αργότερα το 1966 ο Νίκος Δούβρης ιδρύει εταιρεία μαζί με τον Κυριάκο Κυριακόπουλο με επωνυμία «Κυριακόπουλος-Δούβρης Ο.Ε» με έδρα την οδό Μαιζώνος 56, στην Πάτρα.

Tον Ιούνιο του 1995 ιδρύεται  η εταιρία «ΔΟΥΒΡΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ Α.Ε.Ε.Ε.Ε» . Η εταιρία μας σήμερα διαθέτει δύο καταστήματα και αποθηκευτικό χώρο. Το ένα κατάστημα στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτήριο τριών ορόφων στο εμπορικό κέντρο της Πάτρας, στην οδό Μαιζώνος 54-56.Το δεύτερο στην περιοχή Ψαροφαϊου, πλησίον ΑΤΕΙ Πατρών και συγκεκριμένα στην οδό Ακρωτηρίου 62 και τέλος η αποθήκη στεγάζεται στο επίσης ιδιόκτητο κτήριο 2000τμ στην οδό Μαξίμου 8-10 . Απασχολούνται δε στα δύο καταστήματα, στον αποθηκευτικό χώρο και σε διάφορους επιλέον τομείς πάνω από 40 άτομα.

Από τα παραπάνω διαφαίνεται πως η παρουσία της εταιρίας μας στο χώρο των ηλεκτρικών ειδών είναι πολυετής και συνεχής, γεγονός που μας προσδίδει την απαραίτητη εμπειρία ώστε να γνωρίζουμε τις ανάγκες των καταναλωτών πριν καν αυτές δημιουργηθούν.

Η πολυετής αυτή παρουσία μας φυσικά, δεν θα μπορούσε να ευδοκιμήσει αν δεν μέναμε σταθεροί στις αξίες μας όπως αυτές υπάρχουν από την ίδρυση μας, οι οποίες είναι να διατηρούμε ένα φιλικό πρόσωπο, να βλέπουμε τον πελάτη ως άνθρωπο και να καλύπτουμε κάθε του ανάγκη με γνώμονα την ποιοτική αναβάθμιση του βιοτικού του επιπέδου μέσω της αμιγούς ελληνικής και οικογενειακής εταιρίας μας που προτιμά να έχει μακροχρόνιες και ειλικρινές σχέσεις με τους πελάτες της και όχι παροδικές και ευκαιριακές.

Οι καινοτομίες ,η τεχνογνωσία και η εμπειρία μας στις ολοκληρωμένες λύσεις στον χώρο των ηλεκτρικών συσκευών μας βοηθούν στην υλοποίηση του εμπνευσμένου κατά την ίδρυση μας και εξελισσόμενου σύμφωνα με τα δεδομένα της εκάστοτε εποχής οράματος μας , το οποίο είναι η δημιουργία ενός δικτύου καταστημάτων που θα ικανοποιεί τις ανάγκες κάθε καταναλωτή και θα στέκεται δίπλα του, λειτουργώντας κόντρα σε αντιλήψεις και πρακτικές που πηγάζουν από τον άκρατο ανταγωνισμό.

Πάνω σε αυτές τις ιδέες και το όραμα, προσανατολίζονται και οι νέες γενιές που ανέλαβαν την διοίκηση στις επιχειρήσεις των ηλεκτρικών ΔΟΥΒΡΗΣ ΑΕΕΕΕ και ΖΑΝΕΛΕΚΤΡΙΚ ΑΕ καθώς και στις άλλες επιχειρησιακές μας δραστηριότητες ΔΕΛΤΑ ΚΑΡ ΑΕ και ΑΧΑΙΚΗ ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ διότι έτσι διδαχτήκαμε από τις παλαιότερες γενιές που εδώ και 68 χρόνια βρίσκονται στην εξυπηρέτηση του κοινού , πάντα δίπλα του .Όλα τα προιόντα 10.00 %
Ειδικές προσφορές και τιμές 2.00 %


επιστροφή