ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ
ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ
ΦΙΛΟΠΟΙΜΕΝΟΣ 2 & ΟΘ. ΑΜΑΛΙΑΣ
Τ.Κ.: 26221
Patra, Achaias
Greece

ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ :

Στις κρίσιμες και αβέβαιες ημέρες που διανύουμε η συμβολή των οικονομικών συμβούλων είναι καθοριστικής σημασίας στην εξασφάλιση της ομαλής συνέχειας, βιωσιμότητας και ανάπτυξης μιας επιχείρησης όσο και του κάθε νοικοκυριού.

Το γραφείο μας με 15ετή πλέον εμπειρία συμβάλει αποτελεσματικά προς αυτή την κατεύθυνση με άρτια επιστημονική κατάρτιση, συνεχή και έγκυρη ενημέρωση, εξελιγμένο μηχανογραφικό εξοπλισμό και με δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα. Αποτελούμε ισχυρό σύμμαχο στην προσπάθεια ανάπτυξης των επιχειρήσεων καθώς και στην έγκαιρη και απρόσκοπτη ενημέρωση του κάθε νοικοκυριού με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη αντιμετώπιση των πρωτοφανών φορολογικών αλλαγών που υφίσταται ο κάθε πολίτης.  

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της επιχείρησης μας το εξειδικευμένο μας προσωπικό είναι διαθέσιμο να παρέχει οποιαδήποτε πληροφόρηση και να δώσει λύσεις σε κάθε νέα δυσκολία που παρουσιάζεται.

Το πλήθος των λογιστικών και χρηματοοικονομικών προϊόντων μας υπερκαλύπτουν τις ανάγκες κάθε επιχειρηματία και ιδιώτη.

Η συμβολή στην επιτυχία σας είναι προσωπικός μας στόχος!

 

ΜΕΣΙΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ :

Η ανάγκη για στέγαση και επένδυση μας δημιούργησε την προσδοκία για την εκπλήρωση της. Είμαστε κοντά σας με διευρυμένο χαρτοφυλάκιο ακινήτων που ταιριάζει στο οικονομικό αλλά και προσωπικό προφίλ του καθένα σας

Δεδομένων των δυσκολιών βέβαια των ημερών δεν επιτρέπεται να χαθεί πολύτιμος χρόνος. Η κρίση δημιουργεί ευκαιρίες! Έχουμε έτοιμη τη λύση τόσο για τον επενδυτή που αναζητεί την ασφαλή τοποθέτηση των κόπων μίας ζωής, όσο και της οικογένειας που ψάχνει το κατάλληλο ακίνητο να στεγαστεί. Με την χρηματοοικονομική μας εμπειρία με δίκτυο μεσιτών πανελλαδικά και με ένα μεγάλο πλήθος ευχαριστημένων πελατών είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προτείνουμε το ακίνητο που ταιριάζει στις ανάγκες σας και κυρίως στη ρευστότητα σας.

Γίνεται εσείς ο επόμενος ευχαριστημένος πελάτης μας!!! Μη διστάσετε ...

Καλέστε μας τώρα : 2610.452.636, 6948.107.635

Λογιστικές υπηρεσίες: http://www.fotiadistheodoros.gr

Μεσιτικές υπηρεσίες: http://www.e-mesitis.gr/elΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 10.00 %


επιστροφή