Κουνάβης Αρχιτεκτονικά Συστήματα Αλουμινίου

Κουνάβης Αρχιτεκτονικά Συστήματα Αλουμινίου
Κουνάβης Αρχιτεκτονικά Συστήματα Αλουμινίου
Πατρών Κλάους 176
Τ.Κ.: 26333
Patra, Achaias
Greece

Η επιχείρηση μας που δραστηριοποιείται στον τομέα κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου και σιδηροκατασκευών. Ξεκίνησε στην πόλη των Πατρών το 1970 στην πλατεία Μαρούδα, οδό Γούναρη 219, με αρκετούς τότε μαθητευόμενους νέους.

Το 1974 μεταφέρθηκε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στην οδό Πατρών Κλάους 176 όπου λειτουργούσε μέχρι σήμερα με την επωνυμία "Άγγελος Κουνάβης και Υιός".

Σήμερα με την επωνυμία "Κουνάβης Αρχιτεκτονικά Συστήματα Αλουμινίου" σε ένα χώρο 1100 m2, κατασκευάζουμε κουφώματα αλουμινίου, με τα πιο σύγχρονα αυτόματα μηχανήματα κοπής και συναρμολόγησης. Διαθέτοντας έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό, έχουμε την δυνατότητα να αντεπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε κατασκευαστική ιδέα μπορεί να μας ζητηθεί. Η πολυετή πείρα και το μεράκι μας δεν μπορεί παρά να εγγυηθεί για το αποτέλεσμα.

Οι πολυετείς συνεργασίες με τις πλέον καταξιωμένες εταιρίες του τομέα κατασκευής προφίλ αλουμινίου δίνουν στις κατασκευές μας αδιαμφισβήτητη ποιοτική υπεροχή.

Οι συνεργασίες μας περιλαμβάνουν εταιρίες όπως ETEM και Schüco

Η άψογη χρήση των υλικών και η συνεχής επικοινωνία με τους πελάτες μας, προσφέρει στις κατασκευές μας την καλύτερη αισθητική. Επίσης με την ίδια φιλοσοφία μπορούμε να προτείνουμε καινοτόμες λύσεις για κάθε κατασκευή, με γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας.

Όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουμε την δουλειά μας σε ένα τρίπτυχο:

 

ΣΥΝΕΠΕΙΑ - ΑΡΙΣΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε έχει κύριο οδηγό αυτό το τρίπτυχο γιατί πιστεύουμε ότι όλοι οι φίλοι πελάτες μας, όταν απευθύνονται στην επιχείρηση μας αυτό επιζητούν.

Στόχος της εταιρίας μας είναι να έχουμε Ευχαριστημένους Φίλους πριν, αλλά κυρίως μετά την συνεργασία μας.

Κάθε επίσκεψη στην επιχείρηση μας θα είναι τιμή για εμάς. Περιμένουμε να σας γνωρίσουμε στις εγκαταστάσεις μας.

 

Θα μας βρείτε


Πατρών Κλάους 176 Πάτρα
Τηλ: 2610 643455, 2610 643416
Fax: 2610 643504

www.kounavis.gr
E-mail:
[email protected]Όλα τα προιόντα 2.00 %


επιστροφή