Καθαριστήριο ΓΑΛΑΞΙΑΣ (ΡΙΟ)

Καθαριστήριο ΓΑΛΑΞΙΑΣ (ΡΙΟ)
Καθαριστήριο ΓΑΛΑΞΙΑΣ (ΡΙΟ)
ΑΘΗΝΩΝ 45
Τ.Κ.: 26504
Rio, Achaias
Greece

Τα καθαριστήρια ΓΑΛΑΞΙΑΣ ιδρύθηκαν το 1986 και βρίσκονται σε 6 σημεία στην Πάτρα. Εξυπηρετούν χιλιάδες πελάτες κάθε χρόνο. Διαθέτοντας 3 ειδικά κεντρικά εργαστήρια με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, τελευταίας τεχνολογίας, έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, εξασφαλίζουν για εσάς την άριστη συντήρηση και καθαρισμό των αγαπημένων σας ρούχων με τα πιο οικολογικά προϊόντα, ώστε κάθε φορά που τα παραλαμβάνετε από εμάς να είναι πάντα σαν καινούρια.

Περιποίηση ρούχων

Τα Καθαριστήρια ΓΑΛΑΞΙΑΣ Green λόγω της πολύχρονης πείρας τους μπορούν να δώσουν απόλυτη καθαριότητα, ακόμα και στα πιο ευαίσθητα υφάσματα. Αναλαμβάνουν το πλύσιμο, το στέγνωμα και το άψογο σιδέρωμα των ρούχων σας, χρησιμοποιώντας ειδικά οικολογικά απορρυπαντικά και τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που είναι φιλικά με τα ρούχα σας. Στα καθαριστήρια ΓΑΛΑΞΙΑΣ Green γίνεται ειδική απολύμανση κουβερτών, παπλωμάτων και ρούχων ώστε να εξαλείφονται όλοι οι μικροοργανισμοί που δεν αντιμετωπίζονται με το απλό πλύσιμο.

Φροντίδα δερμάτινων

Τα δερμάτινα ρούχα είναι πολύ όμορφα και ξεχωριστά αλλά χρειάζονται ειδική συντήρηση και καθαρισμό για να διατηρηθούν(είναι σαν ζωντανός οργανισμός). Τα καθαριστήρια ΓΑΛΑΞΙΑΣ Green διαθέτουν ειδικό τμήμα για την συντήρηση και βαθύ καθαρισμό των δερμάτινων ρούχων σας ώστε να μπορείτε να τα διατηρείτε σαν καινούρια για πολλά χρόνια.

Κουρτίνες - Μεταξωτά Πουπουλένια

Τα καθαριστήρια ΓΑΛΑΞΙΑΣ Green σας εγγυώνται τον πιο ασφαλή καθαρισμό, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα ευαίσθητα υφάσματα διατηρώντας το χρώμα και τη λάμψη τους.

ECO GREEN

Σύστημα καθαρισμού νέας τεχνολογίας με σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας νερού.

 

Χρήσιμες Συμβουλές !

Τα καθαριστήρια ΓΑΛΑΞΙΑΣ Green λόγω της πολύχρονης πείρας τους μπορούν να μοιραστούν μαζί σας κάποιες χρήσιμες συμβουλές για την καθαριότητα και την συντήρηση των ρούχων σας.

° Συζητήστε για τους λεκέδες των ρούχων σας μαζί μας.

° Να πηγαίνεται τα ρούχα σας για στεγνό καθάρισμα για να τα διατηρείται σαν καινούρια.
° Φέρτε μας τα ρούχα σας για στεγνό καθάρισμα το συντομότερο δυνατό αφού λεκιαστούν.
° Μη σιδερώνετε τα λεκιασμένα ρούχα καθώς η θερμότητα μπορεί να στερεώσει τις κηλίδες, έτσι τις καθιστά αδύνατες στην αφαίρεση.

° Προστατέψτε τα ρούχα σας από την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο.
° Αποφύγετε να φέρετε το ρούχο σας σε επαφή με διαλύματα που περιέχουν οινόπνευμα, όπως τα αρώματα, διότι αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να το ξεθοριάσει.
° Προστατέψτε τα ρούχα σας , ειδικά τα μεταξωτά , από την υπερβολική εφίδρωση , καθώς αυτό θα αποδυναμώσει τις ίνες.

Νέες υπηρεσίες

Παπούτσια (καθάρισμα & απόσμηση)

Τσάντες

Καρότσια & Παιδικά Καθίσματα

Κράνη - Στολές Μοτοσυκλέτας

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: ΤΗΛ.: 2610 990219

E Mail: [email protected]

http://www.galaxiasgreen.grΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ 10.00 %
ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΚΑΡΤΑ 5.00 %


επιστροφή